top of page

Trouwen in Brabant

Als Trouwfotograaf kom je op de mooiste plekjes van Brabant. Kastelen, landhuizen, historische gemeentehuizen, buitenlocaties. Brabant heeft ongekend veel mogelijkheden. Als trouwfotograaf kom ik op veel verschillende plekken, ieder met een eigen karakter en altijd weer anders om te fotograferen

.


Trouw op een van de vele mooie plekjes in Brabant


Brabant heeft een schat aan landhuizen en kastelen waar je kunt trouwen. Wat dacht je van het historische Kasteel Maurick in Vught, het intieme Kasteel Henkenshage in Sint-Oederode of het klassieke Kasteel Geldrop?


Stijlvolle landhuizen zijn er volop, zoals Landgoed Wolfslaar in Breda, Huize Bergen in Vught, Bijzonder trouwen kun je in een orangerie op een wijn boerderij, Domaine D’heerstaayen in Strijbeek. Je komt direct in Franse sferen. Of in een oud klooster zoals Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss).

Je kunt in Brabant zelfs trouwen aan het water op het strand, zoals bij Beachclub Sunrise Best of aan de IJzerenman in Vught bij Strandhuys IJM.

Uiteraard kun je ook trouwen op een van de vele gemeentehuizen van Brabant in o.a. Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Breda of in het autentieke Raadhuis Leeuwenstein in Vught,


Trouwfoto’s maken op de meest bijzondere plekjes van Brabant


Er zijn zoveel verschillende mooie plekjes in Brabant. Heide, bossen, hippe urban locaties, historische dorpen en steden. Hierbij een short-list met fotogenieke trouwfoto hotspots. Je kunt ook bij je trouwfotograaf informeren voor mooie plekje.



Er zijn zoveel meer trouwfoto hotspots in Brabant. Als trouwfotograaf informeer ik jullie hier graag over.


Meer van Beeldbureau Trouwgeluk


bottom of page