top of page

Trouwen in stijlvol Vught

Als trouwfotograaf uit Vught ken je alle fotogenieke plekjes. Historische landhuizen,. kastelen, een strand en veel bossen. Kies je voor een trouwlocatie midden in de natuur, dan heeft Vught veel te bieden. Het vele groen, de verschillende landschappen lenen zich ook uitstekend voor het maken van de mooiste trouwfoto’s. Trouwen in Vught is niet voor niets steeds populairder.



Zeg ‘Ja’ op een van de vele mooie plekjes in Vught


De gemeente Vught is veelzijdig net als de vele verschillende trouwlocatie’s. Het historische Raadhuis van Vught, Landhuis Leeuwenstein is een veel gekozen trouwlocatie net als trouwen op het stand bij de IJzerenman bij Strandpaviljoen IJM of op de populaire locatie Fort Isabella. Er zijn nog veel meer trouwlocatie’s binnen de gemeente Vught zoals Kasteel Maurick, Huize Bergen en Hotel van der Valk ‘s-Hertogenbosch / Vught. Of in het met een Michelister bekroonde restaurant Noble Kitchen in Cromvoirt.


Trouwfoto’s maken in Vught


Er zijn zoveel verschillende mooie plekjes in Vught en omgeving. Ik woon in het dorp en ken ieder bijzondere foto spot in de omgeving. Heide, bossen en zelfs een strand. Je hoeft Vught niet uit voor trouwfoto’s midden in de natuur.


Ook zijn er enorm veel foto hotspots aan de rand van Vught zoals Kasteel Maurick, Fort Isabella, Landgoed Haanwijk, Het Bossche Broek, Nationaal Park Loonse en Drunese Duinen zijn zeer fotogenieke plekken en liggen allemaal heel dicht bij Vught en zijn totaal verschillend.


Trouwlocaties in Vught



Meer van Beeldbureau Trouwgeluk






bottom of page